Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství k postýlkám
- krásné provedení s jemným obrázkem
- Do dětské postýlky ideální
splnil očekávané
- Pevná a kvalitní
- Nebarví a nedělají rýhy do podlahy
- i těžká postýlka z masivu jezdí velmi lehce a plynule
- brzdy fungují :)
Hezký mantinel, příjemný materiál
- pěkně pasuje do postýlky
- dárek
Tulimese Hnízdečko MUŠELÍNOVÉ RŮŽOVÉ
Přidáno: 8. prosince 2023
(naposledy upraveno 8. prosince 2023)
Zakoupeno v TULIMESE
Jak muzete posilat hodnoceni kdyz jeste neprislo zbozi? Vase AI je asi zastarale nebo vase scripty nepocitaji s rucni vyrobou? Tento automaticky hodnotici mail ma prijit az tak 10 dni po dodani, to mi rika logika :D
Az to dorazi, tak vyzkousim a napisu recenzi, ale tohle je pro me jako ITaka dost neporadek a povazuju to za SPAM.
- Spokojenost
- Pěkné hnízdo je to precizní práce
- Materiál příjemný na dotek
Träumeland Hnízdečko Comfort Märchengold
Přidáno: 12. listopadu 2023
(naposledy upraveno 12. listopadu 2023)
Zakoupeno v Pilulka.cz
- pohodlné praní snímatelného potahu
Scarlett Kolečka bílá
Registrovaný uživatel
Přidáno: 8. listopadu 2023
(naposledy upraveno 8. listopadu 2023)
Zakoupeno v eAndílek.cz
- Kolečka se pořád otáčí
Zatím nemám vyzkoušeno, mimčo se teprve narodí. Ale mantinel vypadá moc hezky a je příjemný na omak.
Délka i barva odpovídá, je jako na obrázku.
- Cop je takový, jako na obrázku.
Mantinel přišel bohužel špinavý, bylo na něm plno tmavých vlasů, jak kdyby to někdo pletl na zemi. Nechtělo se mi ho vracet, abych stihla pro miminko postýlku nachystat, že to zkusím vyprat, ale po praní na 30°C na nízké otáčky vypadá mantinel hrozně a je rozpletený. Myslím, že než stihne uschnout, že dřív zplesnivý. Bohužel jsem měla mantinel vrátit a nesnažit se ho doma vyčistit, ale nikdo by ho v takovém stavu k miminku nedal.. Lituji těch peněz, které jsem do toho dala..
ještě jsem ho nevyzkoušel
Kolecka k postulce za super cenu. Vse funguje jak ma a jsem spokojen.
Hledala jsem na internetu mantinel co nebude malinký a krátký a cenově dostupný. Tento mi sice zabere 1/2 postýlky, ale na ty začátky mi to stačí. Mantinel je moc krásný, hebký, bez kazů.
- Součástí je i polohovací polštářek z obrázku (je sice na obrázku, ale nebyl v popisu)
Splňuje očekávání.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »